Blogg

Hva er det som gjør at kunder foretrekker Adra by Trintech?

Når vi søker etter en automatiseringsløsning, vet vi at du har flere valg. Imidlertid er ikke alle løsninger like godt egnet for din organisasjon. Adra by Trintech kunder liker godt løsningene og avkastningen investeringen gir i løpet av den første tiden etter implementeringen – en umiddelbar snuoperasjon som andre løsninger ganske enkelt ikke kan matche. Adra Suiten ble utviklet for mellomstore selskaper og fortsetter med innovative nye funksjoner basert på forslag fra våre kunder.

Men ikke ta vårt ord for det, se hva Adra by Trintech kunder sier.

 

 

Kostnads- og tidsbesparelse

Jeg føler virkelig at Adra-løsningen løftet en bør fra mine skuldre, tid som ble brukt til å spore dokumentasjon og avstemminger er frigjort. Jeg kan nå fokusere størstedelen av tiden og energien min på strategiske initiativ som driver vår virksomhet fremover.

 

 

Betraktelig reduksjon av manuelle oppgaver

Tidligere brukte jeg en og en halv uke på avstemming av bare en konto, jeg måtte hente ut alle rapporter og matche dem manuelt med utskrifter fra banken. Jeg bruker nå Matcher og denne prosessen tar meg nå kun to dager.

 

 

 

Oversikt over avslutningene i realtid

Tidligere brukte vi å ha personalmøter på daglig basis for å oppdateres på status i periodeavslutningens. Og nå er det bare å klikke seg inn på dashbordet og få svaret der. Vi kan følge opp teammedlemmene der og etterspørre informasjon ved forsinkelser. Det gjør prosessen så mye enklere.

 

Innsyn i alle prosesser

En annen stor fordel jeg ikke forventet, er at jeg kunne forstå mer strukturen i hvordan våre transaksjoner ble registrert. Adra ga meg innsyn i hvordan vi behandler fakturaer på måter jeg ikke kunne se i et regneark.

 

 

 

Virtuelle arbeidsmiljøer

Jeg er virkelig glad for at vi implementerte både Adra Task Manager og Adra Balancer. For tiden jobber flere av våre medarbeidere eksternt, og vår månedsavslutning vil være nesten umulig uten at Adra hjelper oss med å holde oversikt over hvordan vi ligger an, siden vi ikke sitter i nærheten av hverandre.

 

Enkelt å bruke for eksterne revisorer

I et statusmøte med våre eksterne revisorer, var de veldig fornøyde med å bruke Adra plattformen og de uttalte at «Det er veldig brukervennlig».

 

 

 

 

Sømløs implementering

Implementeringen av Adra-løsningen var rask og sømløs, og uten involvering av vår IT-avdeling.

 

 

 

 

 

Uten Adra vet jeg ikke hvordan vår regnskapsavdeling ville ha overlevd hver periodeavslutning.

 

Finn ut den potensielle nytten din organisasjon kan oppnå med Adra by Trintech.

Beregn nytten